Trailer Moving System

Elektrische trekkers

TMS1100+ (11000kg), TMS2000+ (20000kg)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

Het Trailer Moving System is speciaal ontworpen voor het verplaatsen van lege opleggers met een gewicht tot 20.000 kg. Het TMS-assortiment elektrische trek- en duwtoestellen maakt het mogelijk zware opleggers, van gelede opleggers tot diepladers, moeiteloos binnen, buiten en op hellingen te verplaatsen.    

Het Trailer Moving System heeft een universele fusee-aansluiting en kan veilig aan elke commerciële aanhangwagen worden gekoppeld. Zodra het Trailer Moving System veilig is bevestigd, tilt het systeem het één uiteinde van de oplegger veilig van de grond, waardoor volledige bewegingsvrijheid mogelijk is.  

Het Trailer Moving System is volledig elektrisch en een rijbewijs is niet nodig. Dit systeem voorkomt knelpunten bij het verplaatsen van opleggers bij zowel distributiedepots als fabrikanten. Met intuïtieve bedieningselementen en standaard ingebouwde veiligheid biedt het assortiment de bestuurder volledige controle bij het verplaatsen van zware opleggers. Een compact machineontwerp maximaliseert het blikveld en stelt de bestuurder in staat grote commerciële opleggers gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in de krapste ruimtes.


 
 


Nieuwe trekkers

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de Trailer Moving System. 

Offerte aanvragen

Elektrische trekker huren 

Dien hier uw aanvraag in om de Trailer Moving System te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte machines

Bekijk hier het aanbod van tweedehands trekkers Trailer Moving System.

Aanbod bekijken

Veiligheid


Claxon, knipperend veiligheidslicht en noodstop  

Meerdere snelheidsinstellingen voor volledige controle  

Anti-beknellingssysteem   

Prestaties 


Krachtige verplaatsing van opleggers tot 20.000 kg  

Consistente prestaties binnen, buiten en op hellingen  

Optionele luchtcompressor om remmen van de oplegger in te schakelen 

Vermogen


Emissievrije werking 

Krachtige, onderhoudsvrije accu's 

Ontladingsindicator geeft in realtime de accustatus aan 

Koppelingen


Maakt gebruik van de standaard fuseekoppeling 

Veilig vergrendelingssysteem garandeert totale veiligheid van de lading 

Krachtig hydraulisch fuseehefsysteem 

Veelgestelde vragen

Ja, het Trailer Moving System is ideaal om opleggers buiten rond depots en buitenterreinen te verplaatsen.  

Nee, voor het Trailer Moving System is geen rijbewijs nodig. Dit in tegenstelling tot bestuurders van vrachtwagens die wel een rijbewijs nodig hebben. Doordat er voor de bediening geen rijbewijs nodig is, is er minder uitvaltijd en wordt de operationele efficiëntie gemaximaliseerd, omdat minder tijd verloren gaat aan het wachten op een bestuurder met een rijbewijs.  

Met de keuzeschakelaar voor twee snelheden kunt u in de 'schildpad'-stand de controle maximaliseren en de machine op een lagere snelheid van 1,2 km/u laten werken. In de snellere 'haas'-stand is de snelheid van de machine 3 km/u. Waar nodig kan voor machines een aangepaste snelheid worden ingesteld, met een maximale programmeerbare snelheid van 6 km/u.  

De prestaties van de accu variëren van model tot model en worden beïnvloed door het gewicht van de lading, de capaciteit van de accu, omgevingsomstandigheden en het gebruik. Individuele prestatiegegevens van de accu vindt u op de technische specificatiebladen van elk model. 

Ja, het Trailer Moving System kan veilig op hellingen werken. Bij elektrische trek- en duwtoestellen is het belangrijk u te realiseren dat voor elke hellingsgraad het maximale draagvermogen van de machine afneemt, net zoals bij het duwen van een auto op een vlak oppervlak minder kracht nodig is dan op een helling.

Als het gewicht van de lading al dicht bij de maximumcapaciteit van de machine ligt, is mogelijk een krachtigere machine nodig om de lading tegen een helling op te verplaatsen. Wij beoordelen de door u gewenste toepassing altijd volledig om ervoor te zorgen dat elke machine aan uw behoeften voldoet.

Er zijn diverse koppelingsopties voor het assortiment die maximale prestaties en veiligheid mogelijk maken. Voor unieke toepassingen kunnen koppelingsoplossingen op maat worden ontworpen.  

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Laadcapaciteit Max. helling Max. afstand per lading
Oplaadtijd
Brochure
PS800+ 8000 kg 8 graden 11.7 km 8 h
PS3000+ 30000 kg 8 graden 4 km 6 h
PS7000+ 70000 kg 8 graden 5 km 8 h


Hulp nodig?

Andere elektrische trekkersMasterTow

Laadcapaciteit: tot 20000kg 

 

Meer weten

 
MasterTug 

Laadcapaciteit: tot 20000kg 


Meer weten

PowerSteered 

Laadcapaciteit: tot 70000kg 


Meer weten