Service

Service aanvragen

Bij De Ronde begrijpen we hoe belangrijk het is om uw heftrucks in optimale conditie te houden. Goed onderhoud en tijdige reparaties zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf soepel blijft draaien en operationele stilstand tot een minimum wordt beperkt. Ons team van ervaren en deskundige monteurs staat klaar om u te ondersteunen bij alle aspecten van het onderhoud en de reparatie van uw heftrucks.

Met preventief onderhoud kunnen we uw heftrucks regelmatig controleren en onderhouden volgens de hoogste industrienormen. Door tijdig problemen te identificeren en aan te pakken, kunnen we onverwachte uitval voorkomen en de levensduur van uw heftrucks verlengen. Ons doel is om u gemoedsrust te geven, wetende dat uw heftrucks in goede handen zijn en betrouwbaar blijven functioneren.

Daarnaast begrijpen we dat ongeplande storingen of defecten altijd kunnen optreden, zelfs met goed onderhoud. Daarom bieden wij ook snelle en efficiënte reparatiediensten aan. Onze monteurs staan paraat om uw heftrucks snel te diagnosticeren en te repareren, zodat u zo min mogelijk kostbare tijd verliest. We streven ernaar om reparaties met minimale onderbrekingen uit te voeren, zodat uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunnen worden hervat.

Bij De Ronde hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. We luisteren naar uw specifieke behoeften en zorgen voor op maat gemaakte onderhouds- en reparatieoplossingen. Onze focus ligt altijd op kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. We streven ernaar om een langdurige partnerschap met u op te bouwen, waarbij we uw heftruckvloot optimaal laten presteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze service afdeling. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing voor uw heftruckvloot te bieden. Dien via onderstaand formulier uw service aanvraag in en ons team gaat meteen aan de slag.

Nieuwe machines

De Ronde is verdeler van gerenommeerde merken van hoge kwaliteit, elk in hun eigen niche.

Bekijk aanbod 

Gebruikte machines

Op zoek naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke heftrucks? Kies dan voor een occasie van De Ronde.

Bekijk aanbod

Heftruck huren

De Ronde beschikt over een uitgebreide vloot van jonge machines voor korte en lange termijn verhuur.

Aanvraag indienen