PowerSteered

Elektrische trekkers

PS800+ (8000kg), PS3000+ (30000kg), PS7000+ (70000kg)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

Met het PowerSteered-assortiment kan één bestuurder door middel van afstandsbediening met één machine ladingen tot 70.000 kg verplaatsen. De afstandsbediening maakt gecontroleerde verplaatsingen mogelijk. Door het gebruik van draadloze technologie kan de bestuurder afstand tot de lading houden om de ideale zichtpositie in te nemen, wat de veiligheid verbetert.   

Naast bediening op afstand garandeert het robuuste ontwerp van het PowerSteered-assortiment ongeëvenaarde verplaatsingsprestaties. Een veilig koppelingssysteem zorgt voor maximale koppelingsmogelijkheden met de lading, en een compacte machine zorgt voor maximale wendbaarheid.    

PowerSteered elektrische trek- en duwtoestellen hebben stuurbekrachtiging en zijn ook verkrijgbaar met MultiLink-technologie, waardoor meerdere elektrische trek- en duwtoestellen kunnen samenwerken onder controle van één enkele bestuurder, waardoor ladingen tot 360.000 kg kunnen worden verplaatst. Bovendien zijn PowerSteered-machines ook beschikbaar als AGV (automatisch geleide voertuigen) voor een maximaal rendement op uw investering, en maximale veiligheid en operationele efficiëntie.   


 
 


Nieuwe trekkers

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de PowerSteered. 

Offerte aanvragen

Elektrische trekker huren 

Dien hier uw aanvraag in om de PowerSteered te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte machines

Bekijk hier het aanbod van tweedehands trekkers PowerSteered.

Aanbod bekijken

Veiligheid


Volledig draadloze bediening voor maximaal blikveld 

Claxon, knipperend veiligheidslicht, prestatiebewaking en veiligheidsuitschakeling in noodgevallen  

Snelheidsregeling met optionele keuzeschakelaar voor twee snelheden  

Prestaties 


Zeer wendbaar voor precieze verplaatsingen in krappe ruimtes  

Ongeëvenaard blikveld voor bestuurders 

Krachtig hydraulisch systeem maximaliseert de ladingzekerheid en het vermogen om ladingen vast te houden, zelfs op hellingen 

MultiLink- en AGV-opties maken schaalbaarheid in de toekomst mogelijk 

Vermogen


Onderhoudsvrije verwisselbare accu's met hoge prestaties voor 24/7 werking  

Een optioneel accubeschermingssysteem zorgt voor een maximale levensduur 

Compact ontwerp en toch een hoog vermogen 

Koppelingen


Zwaar hydraulisch koppelingssysteem zorgt voor maximale ladingzekerheid en prestaties 

Zelfnivellerende hydrauliek maakt veilige verplaatsingen mogelijk, zelfs op hellingen 

Optionele slimme koppeling voor talloze MultiLink-mogelijkheden  

Veelgestelde vragen

Bestuurders gebruiken een snel reagerende, lichtgewicht afstandsbediening om de machine te bedienen. Met de gashendel, noodstop en claxon biedt de afstandsbediening de bestuurder volledige controle bij het verplaatsen van ladingen. Dankzij de afstandsbediening kan de bestuurder de ideale zichtpositie innemen, waardoor de veiligheid maximaal is en grote ladingen veilig kunnen worden verplaatst.  

Ja, het PowerSteered-assortiment kan zware ladingen tot 70.000 kg duwen, trekken en sturen, en dankzij de MultiLink-technologie zelfs tot 360.000 kg. 

Met de keuzeschakelaar voor twee snelheden kunt u in de 'schildpad'-stand de controle maximaliseren en de machine op een lagere snelheid van 1,2 km/u laten werken. In de snellere 'haas'-stand is de snelheid van de machine 3 km/u. Waar nodig kan voor machines een aangepaste snelheid worden ingesteld, met een maximale programmeerbare snelheid van 6 km/u.  

De prestaties van de accu variëren van model tot model en worden beïnvloed door het gewicht van de lading, de capaciteit van de accu, omgevingsomstandigheden en het gebruik. Individuele prestatiegegevens van de accu vindt u op de technische specificatiebladen van elk model. 

Ja, het PowerSteered-assortiment kan veilig op hellingen werken. Bij elektrische trek- en duwtoestellen is het belangrijk u te realiseren dat voor elke hellingsgraad het maximale draagvermogen van de machine afneemt, net zoals bij het duwen van een auto op een vlak oppervlak minder kracht nodig is dan op een helling.

Als het gewicht van de lading al dicht bij de maximumcapaciteit van de machine ligt, is mogelijk een krachtigere machine nodig om de lading tegen een helling op te verplaatsen. Wij beoordelen de door u gewenste toepassing altijd volledig om ervoor te zorgen dat elke machine aan uw behoeften voldoet.

Er zijn diverse koppelingsopties voor het assortiment die maximale prestaties en veiligheid mogelijk maken. Voor unieke toepassingen kunnen koppelingsoplossingen op maat worden ontworpen.  

Het PowerSteered-assortiment is verkrijgbaar met MultiLink-technologie - een uniek systeem waarmee meerdere machines via één afstandsbediening synchroon kunnen werken. Dit maakt totale bewegingsvrijheid mogelijk, waardoor de manoeuvreerbaarheid wordt gemaximaliseerd en de grootste ladingen probleemloos kunnen worden verplaatst. Dankzij de MultiLink-technologie kunnen meerdere machines hun verplaatsingsprestaties combineren, waardoor schaalbaarheid mogelijk is en ladingen tot 360.000 kg kunnen worden verplaatst. 

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Laadcapaciteit Max. helling Max. afstand per lading
Oplaadtijd
Brochure
PS800+ 8000 kg 8 graden 11.7 km 8 h
PS3000+ 30000 kg 8 graden 4 km 6 h
PS7000+ 70000 kg 8 graden 5 km 8 h


Hulp nodig?

Andere elektrische trekkersMasterTow

Laadcapaciteit: tot 20000kg 

 

Meer weten

 
MasterTug 

Laadcapaciteit: tot 20000kg 


Meer weten

Stainless Steel 

Laadcapaciteit: tot 15000kg 


Meer weten