SmartMover

Elektrische trekkers

SM100 (500kg), LM100 (1000kg), SM100+ (1200kg), SM200+ (2000kg)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

Met het SmartMover-assortiment verplaatst u eenvoudig ladingen op wielen tot 2000 kg. De SmartMover, die moeiteloos duwt, trekt en stuurt, verbetert de veiligheid, maakt handmatige handelingen overbodig en verhoogt de operationele efficiëntie. 

Met robuuste maar eenvoudige koppelingssystemen zorgt het SmartMover-assortiment ervoor dat ladingen veilig zijn en heeft de bestuurder volledige controle - zelfs op hellingen. De elektrische SmartMover-toestellen zijn gericht op veiligheid en hebben een anti-beknellingsfunctie, een noodstop, variabele snelheidsinstellingen en intuïtieve bedieningselementen om bestuurders, ladingen en uitrusting te beschermen. 

Profiteer van de veelzijdigheid met diverse beschikbare koppelingsopties, waaronder een hydraulische klem die totale ladingzekerheid biedt.   


 
 


Nieuwe trekkers

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de SmartMover. 

Offerte aanvragen

Elektrische trekker huren 

Dien hier uw aanvraag in om de SmartMover te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte machines

Bekijk hier het aanbod van tweedehands trekkers SmartMover.

Aanbod bekijken

Veiligheid


Claxon, knipperend veiligheidslicht, prestatiebewaking en noodstop   

Intuïtieve parkeerrem stopt ladingen, zelfs op hellingen 

Meerdere snelheidsinstellingen voor maximale controle  

Prestaties 


Twee krachtige motoren voor consistente prestaties  

Stuurhoek van 180° zorgt voor een nauwkeurige besturing

Krachtige prestaties binnen, buiten en op hellingen  

Vermogen


Verwisselbare, onderhoudsvrije accu's voor 24/7 werking  

Display met realtime gegevens  

Slim laadsysteem voor een maximale levensduur van de accu   

Koppelingen


Veilige en gebruiksvriendelijke koppelingsopties, waaronder hydraulische koppelingen  

Variabele koppelingsopties voor maximale flexibiliteit  

Aangepaste koppelingen beschikbaar 

Veelgestelde vragen

Ja, de MasterMover elektrische trek- en duwtoestellen kunnen buiten worden gebruikt. Het SmartMover-assortiment is ontstaan met het oog op duurzaamheid en biedt optimale tractie, zelfs buiten. Het SmartMover-assortiment is speciaal ontworpen voor industriële omgevingen en kan binnen, buiten en op hellingen worden gebruikt. Het assortiment heeft modellen met een classificatie tot IP44 en kan buiten in natte omgevingen worden gebruikt.

Ja, het SmartMover-assortiment kan zware ladingen tot 2000 kg duwen, trekken en sturen. Het SmartMover-assortiment is ideaal om moeiteloos ladingen te verplaatsen die voorheen met de hand werden verplaatst, waardoor het risico van letsel door handmatige handelingen tot het verleden behoort.  

Met de keuzeschakelaar voor twee snelheden kunt u in de 'schildpad'-stand de controle maximaliseren en de machine op een lagere snelheid van 1,2 km/u laten werken. In de snellere 'haas'-stand is de snelheid van de machine 3 km/u. Waar nodig kan voor machines een aangepaste snelheid worden ingesteld, met een maximale programmeerbare snelheid van 6 km/u.   

De prestaties van de accu variëren van model tot model en worden beïnvloed door het gewicht van de lading, de capaciteit van de accu, omgevingsomstandigheden en het gebruik. Individuele prestatiegegevens van de accu vindt u op de technische specificatiebladen van elk model.  

In het hele assortiment zijn diverse eenvoudig te gebruiken koppelingsopties beschikbaar die de prestaties, veiligheid en zekerheid maximaliseren. Voor unieke toepassingen kunnen koppelingsoplossingen op maat worden ontworpen.   

Ja, het SmartMover-assortiment kan veilig op hellingen werken. Bij elektrische trek- en duwtoestellen is het belangrijk u te realiseren dat voor elke hellingsgraad het maximale draagvermogen van de machine afneemt, net zoals bij het duwen van een auto op een vlak oppervlak minder kracht nodig is dan op een helling.

Als het gewicht van de lading al dicht bij de maximumcapaciteit van de machine ligt, is mogelijk een krachtigere machine nodig om de lading tegen een helling op te verplaatsen. Wij beoordelen de door u gewenste toepassing altijd volledig om ervoor te zorgen dat elke machine aan uw behoeften voldoet.   

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Laadcapaciteit Max. helling Max. afstand per lading
Oplaadtijd
Brochure
SM100 500 kg 10 graden 15.1 km 4.5 h
LM100 1000 kg 30 graden 9.3 km 4.5 h
SM100+ 1200 kg 30 graden 7.7 km 4.5 h
SM200+ 2000 kg 10 graden 4.2 km 5.5 h


Hulp nodig?

Andere elektrische trekkersMasterTow

Laadcapaciteit: tot 20000kg 


Meer weten

 
AllTerrain

Laadcapaciteit: tot 5000kg 


Meer weten

Stainless Steel 

Laadcapaciteit: tot 15000kg 


Meer weten