AllTerrain

Elektrische trekkers

ATT400+ (5000kg), MP400 (5000kg), ATP400 (5000kg)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

Met het AllTerrain-assortiment kunnen zware ladingen tot 5000 kg veilig worden verplaatst. Met dit intuïtieve ontwerp kan één enkele bestuurder zonder enige fysieke inspanning gemakkelijk ladingen duwen en trekken. Met een ontwerp dat is gericht op duurzaamheid en prestaties, zelfs in zware omstandigheden, kan het AllTerrain-assortiment buiten op onregelmatige vloeren en op hellingen werken. 

Het AllTerrain-assortiment is geschikt voor het verplaatsen van zware ladingen op zowel wielen als rails. Met een reeks aan koppelingen kunnen de toestellen worden gebruikt als Plug & Play-machines of om zware ladingen te duwen, te trekken en te sturen. 

Er is een optioneel afstandsbedieningssysteem verkrijgbaar om het blikveld te verbeteren en het duwen en trekken van zware ladingen tijdens lineaire verplaatsingen te vergemakkelijken. Een verstelbare koppelingshoogte maakt dat het assortiment gemakkelijk is te integreren in bestaande systemen en apparatuur.    


 
 


Nieuwe trekkers

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de AllTerrain. 

Offerte aanvragen

Elektrische trekker huren 

Dien hier uw aanvraag in om de AllTerrain te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte machines

Bekijk hier het aanbod van tweedehands trekkers AllTerrain.

Aanbod bekijken

Veiligheid


Claxon, knipperend veiligheidslicht, prestatiebewaking en noodstop   

Intuïtieve parkeerrem stopt ladingen, zelfs op hellingen   

Meerdere snelheidsinstellingen voor maximale controle 

Prestaties 


Twee krachtige motoren voor consistente prestaties 

Stuurhoek van 180° zorgt voor een nauwkeurige besturing 

Krachtige prestaties binnen, buiten en op hellingen 

Vermogen


Verwisselbare, onderhoudsvrije accu's voor 24/7 werking  

Display met realtime gegevens 

Slim laadsysteem voor een maximale levensduur van de accu 

Koppelingen


Veilige en gebruiksvriendelijke koppelingsopties, waaronder hydraulische koppelingen 

Variabele koppelingsopties voor maximale flexibiliteit 

Aangepaste koppelingen beschikbaar  

Veelgestelde vragen

Ja, de MasterMover elektrische trek- en duwtoestellen kunnen buiten worden gebruikt. Het AllTerrain-assortiment is gemaakt met het oog op duurzaamheid en biedt optimale tractie. Het AllTerrain-assortiment is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende industriële omgevingen en kan binnen, buiten en op hellingen worden gebruikt.

Waar wordt het AllTerrain-assortiment het meest gebruikt?

Het AllTerrain-assortiment wordt gebruikt in uiteenlopende omgevingen, van retail tot het onderhoud van rollend materieel. Het assortiment bestaat uit flexibele oplossingen om zware ladingen op rails te verplaatsen en zo de afhankelijkheid van vaste infrastructuur of vorkheftrucks te verminderen. Het assortiment wordt ook gebruikt in de retail om treinen met rolcontainers te verplaatsen zonder dat handmatige handelingen nodig zijn. 

Met de keuzeschakelaar voor twee snelheden kunt u in de 'schildpad'-stand de controle maximaliseren en de machine op een lagere snelheid van 1,2 km/u laten werken. In de snellere 'haas'-stand is de snelheid van de machine 3 km/u. Waar nodig kan voor machines een aangepaste snelheid worden ingesteld, met een maximale programmeerbare snelheid van 6 km/u.  

De prestaties van de accu variëren van model tot model en worden beïnvloed door het gewicht van de lading, de capaciteit van de accu, omgevingsomstandigheden en het gebruik. Individuele prestatiegegevens van de accu vindt u op de technische specificatiebladen van elk model. 

Ja, het AllTerrain-assortiment kan veilig op hellingen werken. Bij elektrische trek- en duwtoestellen is het belangrijk u te realiseren dat voor elke hellingsgraad het maximale draagvermogen van de machine afneemt, net zoals bij het duwen van een auto op een vlak oppervlak minder kracht nodig is dan op een helling.

Als het gewicht van de lading al dicht bij de maximumcapaciteit van de machine ligt, is mogelijk een krachtigere machine nodig om de lading tegen een helling op te verplaatsen. Wij beoordelen de door u gewenste toepassing altijd volledig om ervoor te zorgen dat elke machine aan uw behoeften voldoet. 

Er zijn diverse koppelingsopties voor het assortiment die maximale prestaties en veiligheid mogelijk maken. Voor unieke toepassingen kunnen koppelingsoplossingen op maat worden ontworpen.   

Dankzij de afstandsbediening van het AllTerrain-assortiment kan de bestuurder de ideale zichtpositie innemen bij het verplaatsen van ladingen in rechte lijnen. Vanwege de eenvoudige bediening kan de bestuurder de machine en de lading van een afstand verplaatsen - ideaal voor het verplaatsen van ladingen op rails of bij het verplaatsen van treinen met rolcontainers in de retail. 

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Laadcapaciteit Max. helling Max. afstand per lading
Oplaadtijd
Brochure
ATT400+ 5000 kg 10 graden 12.1 km 8.25 h
MP400 5000 kg 15 graden 13.4 km 7.5 h
ATP400 5000 kg 10 graden 12.1 km 8.25 h


Hulp nodig?

Andere elektrische trekkersMasterTow

Laadcapaciteit: tot 20000kg 

 

Meer weten

SmartMover

Laadcapaciteit: tot 2000kg 


Meer weten

Stainless Steel 

Laadcapaciteit: tot 15000kg 


Meer weten