Orderpickers


Bij EP Equipment bieden we zeer innovatieve oplossingen voor de groeiende behoefte aan verticale orderpickers en werkondersteunende voertuigen. Vooral de groeiende e-commerce-industrie, evenals reserveonderdelencentra, hebben behoefte aan het verzamelen van kleine pakketgoederen die niet alleen op de begane grond, maar ook op hoogtes tot 6,5 meter moeten worden gepickt. Bij EP bieden we unieke oplossingen voor elk magazijn.

In winkels, supermarkten en doe-het-zelfmarkten moeten rekken regelmatig worden bijgevuld om de beste winkelervaring voor de klant te garanderen. In het verleden werd deze taak uitgevoerd met behulp van ladders, een gevaarlijke en inefficiënte oplossing, of met reachtrucks met goederen op pallets en geblokkeerde gangpaden. Voor onderhouds- en voorraadwerkzaamheden zijn vergelijkbare truckvereisten vereist, waarbij een man-up truck met een kleine draaicirkel en eenvoudige bediening nodig is. EP heeft de JX0 instapmodel orderpicker ontwikkeld om aan deze vereisten te voldoen.

Het kopen van verticale orderpickers is handig wanneer het belangrijkste werk bestaat uit orderpicken met verhoogde productiviteitseisen. In het verleden werden de meeste orderpicktaken op de begane grond uitgevoerd om de productiviteit te verhogen, terwijl de voorraad werd aangevuld tot de onderste laag met reach- en vorkheftrucks. In de afgelopen jaren, aangestuurd door de e-commerce-industrie, zijn de pickorders per bestelling kleiner geworden en is de behoefte toegenomen om verschillende producten van verschillende niveaus te verzamelen. Om de flexibiliteit voor de bestuurder te maximaliseren en de productiviteit te verhogen, heeft EP de JX1 ontwikkeld, een professionele orderpicker met een 20% hogere pickrate per uur en een pickhoogte tot 6,5 meter.


 
JX0 

Gel (AGM) / Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 336kg 
Hefhoogte: tot 3000mm

Vanaf €12.982,-

 

Meer weten

JX1

Gel (AGM) / Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 500kg 
Hefhoogte: tot 4880mm

Vanaf €16.310,-

 

Meer weten

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een orderpicker?

Downloads

Brochure EP Equipment (product overview)


Gebruikte machines

Op zoek naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke heftrucks? Kies dan voor een occasie van De Ronde.

Bekijk aanbod

Orderpicker huren

De Ronde beschikt over een uitgebreide vloot van jonge machines voor korte en lange termijn verhuur.

Aanvraag indienen

Service

Onze techniekers zijn specialisten in hun vak. Onderhoud? Herstelling? We werken aan alle merken.

Aanvraag indienen