JX0

Orderpickers

JX0 (4500mm max. pick hoogte)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

De JX0 van EP Equipment is het nieuwe generatie taakondersteuningsvoertuig. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van zijn concurrenten is de uiterst stabiele mast en de intuïtieve gebruikersinterface. Het toont zijn kracht bij het picken van bestellingen met een kleinere volume en in de detailhandelsomgeving. De JX0 zal ongevallen op de werkplek verminderen en de efficiëntie in het magazijn verhogen.

Met zijn lage eigen gewicht en compacte ontwerp is het ontworpen voor smalle gangpaden en ook voor de detailhandelsomgeving. De geheel nieuwe JX0 zal de veiligheid en efficiëntie verhogen waar dan ook goederen moeten worden gepickt of opgeslagen in rekken. Werkongevallen tijdens onderhoudswerk op grotere hoogtes kunnen worden verminderd in vergelijking met ladders, dankzij de hoge stabiliteit, de mogelijkheid om zich op te richten terwijl men omhoog gaat en de grote bestuurders- en opslagruimte.

De JX0 is reeds beschikbaar vanaf €12.995!


 
 


Nieuwe orderpickers

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de JX0. 

Offerte aanvragen

Orderpicker huren 

Dien hier uw aanvraag in om de JX0 te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte orderpickers

Bekijk hier het aanbod van tweedehands orderpickers JX0.

Aanbod bekijken

Features

Terwijl andere taakondersteuningsvoertuigen eenvoudigweg draaien, kan de JX0 daadwerkelijk sturen. Dankzij het unieke aandrijfsysteem kan de truck veel nauwkeuriger worden bestuurd en is het zeer intuïtief om te leren voor nieuwe operators. Het wordt ook geleverd met een zeer stabiele mast voor optimale stabiliteit, zelfs op grote hoogtes.

Terwijl andere taakondersteuningsvoertuigen een moeilijk aan te leren en onconventioneel draaimechanisme hebben, heeft de JX0 een conventioneel stuurwiel, waardoor de bestuurder perfecte controle heeft over het voertuig. De JX0 is makkelijker te besturen rond obstakels en bochten dan andere taakondersteuningsvoertuigen.

Met de nieuwe JX0 is het werkgebied voor de operator geoptimaliseerd. Het platform is nu comfortabeler, zodat de operator minder belasting ervaart tijdens een dienst. Het biedt ook meer opbergruimte voor zowel papier, drankjes als pennen.

De JX0 taakondersteuningsvoertuig wordt standaard geleverd met een elektrisch hefplatform aan de voorkant van de truck. Alle rij- en heffuncties van de truck kunnen met één hand worden bediend. De rijbesturing is proportioneel en zeer intuïtief, ook voor nieuwe operators.

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Hefcapaciteit Max. hefhoogte Rijsnelheid Batterijspanning
JX0 90 kg 3000 mm 
(pick hoogte 4500mm)
6,5 km/h 24 V (AGM of Li-Ion)


Downloads

Brochure JX0


Brochure EP Equipment product overview


Hulp nodig?

Andere orderpickers

JX1

Gel (AGM) / Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 500kg 
Hefhoogte: tot 4880mm

Vanaf €16.310,-

 

Meer weten