MQC25-45

Multidirectionele zijlader

MQC25-45 (2500 - 4500kg)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

De MQC25-45 multidirectionele zijlader heeft een laadcapaciteit van 2500 tot 4500 kg en is ontworpen met een verplaatsbare mast die naar voren of achteren kan bewegen. De heftruck is voorzien van een verbrede vorkensteller en beschikt over een onafhankelijke vierwielbesturing, waardoor hij in staat is om rechtdoor, zijwaarts, diagonaal en zelfs ter plaatse te draaien. Dankzij de kleinere gangbreedte bij zijwaarts rijden is deze zijlader bijzonder geschikt voor werkomstandigheden met lange materialen en voor het stapelen in smalle gangen.

De zijlader is uitgerust met verschillende kenmerken die de prestaties en het gebruiksgemak verbeteren. Zo zorgt de dubbele aandrijving met remmen voor een betere remwerking, zelfs op gladde en ijzige ondergronden, wat de veiligheid van de bestuurder verhoogt. Het ergonomische ontwerp, met een geïntegreerde hendel en een multifunctioneel intelligent dashboard met wielweergavefunctie, maakt de bediening comfortabeler en handiger. De hoogwaardige mast heeft een hoge restcapaciteit en biedt dezelfde uitstekende prestaties bij zeer hoge belasting.

Daarnaast is de MQC25-45 ontworpen voor hoge duurzaamheid en efficiëntie. Het volledig AC-systeem met een borstelloze AC-motor zorgt voor een hoge efficiëntie en energiebesparing, waardoor de heftruck aan de eisen van vele operaties onder zware werkomstandigheden kan voldoen. Het hoge bedieningscomfort wordt verder verbeterd door de elektronische besturing, die het sturen moeitelozer maakt en de vermoeidheid vermindert, wat uiteindelijk de algehele efficiëntie verhoogt.

De Li-ion batterij van de MQC25-45 zorgt voor de gekende voordelen zoals kortere laadtijden, langere levensduur, lager energieverbruik, verminderde onderhoudsvereisten, compactere en lichtere bouw, hogere efficiëntie, gasemissievrije werking, ruimtebesparing, onderhoudsvrij ontwerp, snellaadmogelijkheden, consistente prestaties, hoge veiligheidsfuncties en geïntegreerde monitoring.


 
 


Nieuwe zijladers

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de MQC25-45. 

Offerte aanvragen

Meerweg zijlader huren 

Dien hier uw aanvraag in om de MQC25-45 te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte machines

Bekijk hier het aanbod van tweedehands zijladers MQC25-45.

Aanbod bekijken

Features

1) Werken met lange materialen: De MQC25-45 multidirectionele zijlader is uitermate geschikt voor het hanteren en verplaatsen van lange materialen. Dankzij de veelzijdige bewegingsmogelijkheden en de sterke constructie kan deze heftruck efficiënt en veilig lange lasten verplaatsen in verschillende werkomstandigheden.

2) Stapelen in smalle gangen: Deze zijlader is speciaal ontworpen om te functioneren in smalle gangen. Door de kleinere gangbreedte die vereist is bij zijwaarts rijden, kan de MQC25-45 efficiënt stapelen en manoeuvreren in krappe ruimtes, wat ideaal is voor magazijnen en opslagruimtes met beperkte ruimte.

De zijlader is uitgerust met een dubbele aandrijving en remmen, wat zorgt voor een betere remwerking. Dit maakt de truck geschikt voor gebruik op gladde en ijzige ondergronden, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt verhoogd.

Het ontwerp van de MQC25-45 omvat een geïntegreerde hendel en een multifunctioneel intelligent dashboard met wielweergavefunctie. Dit zorgt voor comfortabeler en handiger gebruik, waardoor de bestuurder efficiënter en met minder vermoeidheid kan werken.

De zijlader beschikt over een zeer precieze mast die dezelfde uitstekende capaciteit behoudt, zelfs bij zeer hoge belasting. Dit maakt het mogelijk om zware lasten veilig en efficiënt te heffen en te verplaatsen.

De MQC25-45 is ontworpen met een volledig AC-systeem en een borstelloze AC-motor, wat zorgt voor hoge efficiëntie en energiebesparing. Dit ontwerp maakt de heftruck geschikt voor vele operaties onder zware werkomstandigheden, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is.

De zijlader is uitgerust met elektronische besturing, wat het sturen moeitelozer maakt. Dit vermindert de vermoeidheid van de bestuurder en verbetert de algehele efficiëntie van het werk, waardoor langere en productievere werksessies mogelijk zijn.

In het veld getest en bewezen, zijn loodzuuraccu's al lange tijd de eerste keuze voor bedrijven die elektrische vorkheftrucks gebruiken. Met echter lange laadtijden, veeleisende onderhoudsbehoeften en beperkte levensduur begint lithium-ionbatterijtechnologie steeds populairder te worden als een alternatieve energiebron voor elektrische vorkheftrucks. Lithium-ionbatterijen bieden voordelen zoals kortere laadtijden, langere levensduur, lager energieverbruik en verminderde onderhoudsvereisten. Daarnaast zijn lithium-ionbatterijen vaak lichter en compacter dan loodzuuraccu's, wat kan resulteren in een hogere efficiëntie en meer beschikbare ruimte voor de belasting. Het is echter belangrijk op te merken dat de keuze tussen loodzuur- en lithium-ionbatterijen afhangt van de specifieke behoeften en vereisten van elk bedrijf.

• Gasemissievrije en ruimte-efficiënte werking zonder de noodzaak van luchtventilatie en/of een afgesloten laadruimte. 

• Uitzonderlijk hoge batterij- en laderefficiëntie dankzij geavanceerde technologie, levert tot 30% meer vermogensrendement dan loodzuuraccu's. 

• Onderhoudsvrij ontwerp elimineert de noodzaak van dagelijkse controles en waterbijvulling door de bestuurder, en vermindert het risico op beschadiging van de cellen door de bestuurder. 

• Geen reservebatterijen en laadruimte nodig bespaart ruimte en kosten bij toepassingen met meerdere ploegen om de winstgevendheid te maximaliseren. 

• Snellaadmogelijkheden betekent dat slechts 15 minuten voldoende zijn om de batterij van uw truck nog enkele uren te laten werken. (Het duurt slechts 1 uur om een volledig ontladen batterij volledig op te laden.) 

• Hogere voortdurende spanning zorgt voor een consistenter hef- en rijprestaties, wat met name merkbaar is aan het einde van een dienst. 

• Actieve beveiligingscomponenten controleren voortdurend het systeem en signaleren mogelijke problemen, waaronder verkeerd gebruik. 

• Hoge veiligheidsfuncties omvatten kortsluitbeveiliging, diepontladings- en overlaadbeveiliging, individuele celtemperatuur- en spanningsbewaking. 

• Prestatie en monitoring onderweg zijn mogelijk dankzij het geïntegreerde monitorsysteem van het systeem met een gebruiksvriendelijke display-eenheid. 

• Ruime keuze aan batterij- en ladercapaciteiten De meest geschikte voedingsbron kan worden afgestemd op de exacte eisen van een specifieke toepassing.  

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Hefcapaciteit Max. hefhoogte Rijsnelheid Batterijspanning Brochure
MQC25 2500 kg 8000 mm 8 km/h (voorwaarts)
7 km/h (zijwaarts)
80 V (Li-Ion)
MQC35 3500 kg 8000 mm 8 km/h (voorwaarts)
7 km/h (zijwaarts)
80 V (Li-Ion)
MQC45 4500 kg 7000 mm 8 km/h (voorwaarts)
7 km/h (zijwaarts)
80 V (Li-Ion)


Downloads

Brochure MiMA zijladers


Hulp nodig?

Andere multidirectionele heftrucks

MQK30

Hefcapaciteit: tot 3000kg 
Hefhoogte: tot 8000mm


Meer weten