MQK30

Multidirectionele heftruck

MQK30 (3000kg)Johan Vermeiren, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0473/88.79.11
E-mail: j.vermeiren@de-ronde.com

Raf Crollet, Sales

Vragen? Ik help u graag verder.

GSM: 0472/19.34.89
E-mail: raf@de-ronde.com

De MQK30 is een multidirectionele vorkheftruck met een laadcapaciteit van 3 ton, uitgerust met een kantelbare mast en verstelbare zijverschuivende vorken. Dankzij de driewielbesturing en onafhankelijke controle kan de truck in verschillende richtingen bewegen, zoals rechtdoor, zijwaarts, diagonaal en zelfs ter plaatse draaien, wat zorgt voor hoge flexibiliteit. Deze heftruck presteert uitstekend in smalle gangen en bij het stapelen van lange materialen, doordat de benodigde gangbreedtes aanzienlijk kleiner zijn dan bij gewone heftrucks.

Deze veelzijdige heftruck is uitermate geschikt voor werkomstandigheden met lange materialen, het stapelen in smalle gangen en gebruik op buitenterreinen. De MQK30 biedt een verbeterde remwerking dankzij de dubbele aandrijving, waardoor hij veilig gebruikt kan worden op gladde en ijzige ondergronden. Het ergonomische ontwerp, met geïntegreerde hendel en multifunctioneel instrumentenpaneel met wielweergavefunctie, zorgt voor meer comfort en gebruiksgemak voor de bestuurder, wat bijdraagt aan de efficiëntie en veiligheid op de werkplek.

De MQK30 is voorzien van een volledig AC-systeem met een borstelloze AC-motor, wat zorgt voor hoge efficiëntie en energiebesparing, geschikt voor zware werkomstandigheden. De verstelbare en zijverschuivende vorken bieden brede toepasbaarheid en efficiëntie bij het oppakken en plaatsen van goederen. Daarnaast zorgt de elektronische besturing ervoor dat sturen minder inspanning vereist, waardoor de bestuurder minder snel vermoeid raakt en de algehele efficiëntie wordt verbeterd.

De Li-ion batterij van de MQK30 zorgt voor de gekende voordelen zoals kortere laadtijden, langere levensduur, lager energieverbruik, verminderde onderhoudsvereisten, compactere en lichtere bouw, hogere efficiëntie, gasemissievrije werking, ruimtebesparing, onderhoudsvrij ontwerp, snellaadmogelijkheden, consistente prestaties, hoge veiligheidsfuncties en geïntegreerde monitoring


 
 


Nieuwe heftrucks

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de MQK30. 

Offerte aanvragen

Meerweg heftruck huren 

Dien hier uw aanvraag in om de MQK30 te huren.

Huuraanvraag indienen

Gebruikte machines

Bekijk hier het aanbod van tweedehands heftrucks MQK30.

Aanbod bekijken

Features

1) Werken met lange materialen: De MQK30 vorkheftruck is ideaal voor het hanteren van lange materialen. Dankzij de verstelbare zijverschuivende vorken en de mogelijkheid om in verschillende richtingen te bewegen, kan deze heftruck lange lasten veilig en efficiënt verplaatsen.

2) Stapelen in smalle gangen: Deze heftruck is bijzonder geschikt voor het stapelen van goederen in smalle gangen. De compacte gangbreedtes die vereist zijn, maken het mogelijk om ruimte te besparen en tegelijkertijd efficiënt te werken in opslagruimtes met beperkte ruimte.

3) Buiten op bulkterreinen: De MQK30 kan ook effectief worden ingezet op buitenterreinen waar bulkgoederen worden opgeslagen. De robuuste constructie en veelzijdige bewegingsmogelijkheden maken het mogelijk om zware lasten op ongelijke of ruwe ondergronden te hanteren.

De vorkheftruck is uitgerust met een dubbele aandrijving en remmen, wat zorgt voor een verbeterde remwerking. Dit maakt de truck geschikt voor gebruik op gladde en ijzige ondergronden, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt verhoogd.

Het ontwerp van de MQK30 omvat een geïntegreerde hendel en een multifunctioneel instrumentenpaneel met wielweergavefunctie. Dit zorgt voor meer comfort en gebruiksgemak, wat bijdraagt aan een efficiëntere en aangenamere werkomgeving voor de bestuurder.  

De heftruck biedt een hoge mate van flexibiliteit en efficiëntie, wat betekent dat hij continu kan werken zonder onderbrekingen. Dit verhoogt de productiviteit aanzienlijk.  

De verstelbare en zijverschuivende vorken zorgen voor brede toepasbaarheid en efficiëntie bij het oppakken en plaatsen van goederen. Dit maakt de heftruck zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten lasten. 

De MQK30 is uitgerust met een volledig AC-systeem en een borstelloze AC-motor, wat zorgt voor hoge efficiëntie en energiebesparing. Deze eigenschap maakt de heftruck geschikt voor zware werkomstandigheden en zorgt ervoor dat hij lange tijd kan werken zonder dat de batterij moet worden opgeladen. 

De heftruck is voorzien van elektronische besturing, waardoor het sturen minder inspannend is. Dit vermindert de vermoeidheid van de bestuurder en verhoogt de algehele efficiëntie van het werk. 

In het veld getest en bewezen, zijn loodzuuraccu's al lange tijd de eerste keuze voor bedrijven die elektrische vorkheftrucks gebruiken. Met echter lange laadtijden, veeleisende onderhoudsbehoeften en beperkte levensduur begint lithium-ionbatterijtechnologie steeds populairder te worden als een alternatieve energiebron voor elektrische vorkheftrucks. Lithium-ionbatterijen bieden voordelen zoals kortere laadtijden, langere levensduur, lager energieverbruik en verminderde onderhoudsvereisten. Daarnaast zijn lithium-ionbatterijen vaak lichter en compacter dan loodzuuraccu's, wat kan resulteren in een hogere efficiëntie en meer beschikbare ruimte voor de belasting. Het is echter belangrijk op te merken dat de keuze tussen loodzuur- en lithium-ionbatterijen afhangt van de specifieke behoeften en vereisten van elk bedrijf.

• Gasemissievrije en ruimte-efficiënte werking zonder de noodzaak van luchtventilatie en/of een afgesloten laadruimte. 

• Uitzonderlijk hoge batterij- en laderefficiëntie dankzij geavanceerde technologie, levert tot 30% meer vermogensrendement dan loodzuuraccu's. 

• Onderhoudsvrij ontwerp elimineert de noodzaak van dagelijkse controles en waterbijvulling door de bestuurder, en vermindert het risico op beschadiging van de cellen door de bestuurder. 

• Geen reservebatterijen en laadruimte nodig bespaart ruimte en kosten bij toepassingen met meerdere ploegen om de winstgevendheid te maximaliseren. 

• Snellaadmogelijkheden betekent dat slechts 15 minuten voldoende zijn om de batterij van uw truck nog enkele uren te laten werken. (Het duurt slechts 1 uur om een volledig ontladen batterij volledig op te laden.) 

• Hogere voortdurende spanning zorgt voor een consistenter hef- en rijprestaties, wat met name merkbaar is aan het einde van een dienst. 

• Actieve beveiligingscomponenten controleren voortdurend het systeem en signaleren mogelijke problemen, waaronder verkeerd gebruik. 

• Hoge veiligheidsfuncties omvatten kortsluitbeveiliging, diepontladings- en overlaadbeveiliging, individuele celtemperatuur- en spanningsbewaking. 

• Prestatie en monitoring onderweg zijn mogelijk dankzij het geïntegreerde monitorsysteem van het systeem met een gebruiksvriendelijke display-eenheid. 

• Ruime keuze aan batterij- en ladercapaciteiten De meest geschikte voedingsbron kan worden afgestemd op de exacte eisen van een specifieke toepassing.  

Mediatheek

Modeloverzicht

Model Hefcapaciteit Max. hefhoogte Rijsnelheid Batterijspanning Brochure
MQK30 3000 kg 8000 mm 10 km/h (voorwaarts)
8 km/h (zijwaarts)
48 V (Li-Ion)


Downloads

Brochure MQK30 Series


Hulp nodig?

Andere multidirectionele heftrucks

MQC25-45

Hefcapaciteit: tot 4500kg 
Hefhoogte: tot 8000mm


Meer weten