Actie: gratis elektrische transpallet bij aankoop heftruck

Tijdelijke actie

Bij De Ronde zetten we ons in om onze klanten te voorzien van praktische oplossingen die de operationele processen van hun bedrijf optimaliseren. Daarom zijn we verheugd om een speciale actie aan te kondigen die uw magazijnwerkzaamheden aanzienlijk kan verbeteren.

Bij aankoop van een heftruck ontvangt u een F4 elektrische transpallet ter waarde van €999 helemaal gratis! Dit is een uitgelezen kans om uw magazijn efficiënter te laten draaien zonder extra kosten.

Waarom zou u deze geweldige kans niet grijpen? Hier zijn slechts enkele redenen waarom het combineren van een heftruck met een elektrische transpallet een gamechanger kan zijn voor uw bedrijf:

Verhoogte efficiëntie

Met een heftruck en een elektrische transpallet bij de hand, kunnen uw werknemers goederen moeiteloos verplaatsen, laden en lossen. Dit betekent minder tijd besteed aan handmatig werk en meer tijd voor productieve taken.

Kostenbesparing

Dankzij onze speciale aanbieding bespaart u niet alleen op de aanschaf van een elektrische transpallet, maar profiteert u ook van de voordelen van verbeterde efficiëntie. Dit kan resulteren in lagere operationele kosten op de lange termijn.

Veiligheid en ergonomie

Onze heftrucks en elektrische transpalletten zijn ontworpen met de veiligheid en het comfort van uw werknemers in gedachten. Door te investeren in deze apparatuur, investeert u ook in de gezondheid en tevredenheid van uw team.

Mitsubishi elektrische heftruck


Mitsubishi  

Elektrische heftrucks van Mitsubishi moeten kwaliteit en waarde toevoegen voor de klant en de best mogelijke ervaring bieden voor de bediener. En alles moet waardig zijn aan de naam: EDiA. De Elektrische Diamant.

Ontdek meer

Elektrische heftruck EP Equipment


EP Equipment

Elektrische vorkliften van EP Equipment combineren pure kracht met de voordelen van geen emissie en geen batterij onderhoud door Li-Ion technologie. EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische vorkliften voor elke toepassing.

Ontdek meer

Neem contact op

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste acties, producten en realisaties ontdekt.

Gheys Transport kiest voor De Ronde!