Elektrische heftrucks Al jarenlang zijn Mitsubishi elektrische heftrucks het middelpunt van werklocaties over de hele wereld, waarbij ze de grenzen verleggen van wat mensen verwachten van een elektrische vorklift terwijl ze alles behouden wat mensen verwachten van Mitsubishi Forklift Trucks: Efficiëntie. Betrouwbaarheid. Prestaties.

Met de EDiA EX heb je een krachtige truck die in staat is tot op hoge hefhoogtes te werken in kleine ruimtes, zowel binnen als buiten. De 3-wielige EDiA EM brengt een uniek soort sturing naar de vorklift wereld, waardoor het verplaatsen van ladingen veiliger en sneller wordt.

Nu is ook de EDiA XL gearriveerd, met de kracht, wendbaarheid en uitzonderlijke veelzijdigheid om het ideale alternatief te zijn voor thermische heftrucks. Maar we rusten niet op onze lauweren. Van onze toonaangevende bedieningselementen tot onze ongeëvenaarde masten, elke elektrische truck die we uitbrengen brengt iets nieuws.

De FB60-120N(H) elektrische contragewichtserie van Mitsubishi Forklift Trucks biedt als de grootste elektrische modellen enorme kracht, ongeëvenaarde prestaties en precisie, en is daarmee een ideale, betrouwbare toevoeging aan elke werkplek.

Mitsubishi Forklift Trucks voegt geen functies toe omwille van de functies. Alles moet kwaliteit en waarde toevoegen voor de klant en de best mogelijke ervaring bieden voor de bediener. En alles moet waardig zijn aan de naam: EDiA. De Elektrische Diamant.


EDiA EM (3W)

Hefcapaciteit: tot 2000kg 
Hefhoogte: tot 7000mm


Meer weten

EDiA EM (4W)

Hefcapaciteit: tot 2000kg 
Hefhoogte: tot 7000mm


Meer weten

EDiA EX 

Hefcapaciteit: tot 3500kg 
Hefhoogte: tot 7000mm


Meer weten

EDiA XL

Hefcapaciteit: tot 5500kg 
Hefhoogte: tot 7060mm


Meer weten


FB60-120N(H)

Hefcapaciteit: tot 12000kg 
Hefhoogte: tot 6100mm


Meer weten

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een elektrische heftruck?

Downloads

Brochure Mitsubishi elektrische heftrucks


Brochure Mitsubishi full line-upGebruikte machines

Op zoek naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke heftrucks? Kies dan voor een occasie van De Ronde.

Bekijk aanbod

Elektrische heftruck huren

De Ronde beschikt over een uitgebreide vloot van jonge machines voor korte en lange termijn verhuur.

Aanvraag indienen

Service

Onze techniekers zijn specialisten in hun vak. Onderhoud? Herstelling? We werken aan alle merken.

Aanvraag indienen