Transpalletten PREMiA maakt kort shuttlewerk tot een soepelere, gemakkelijkere taak. Daarom is het een favoriet van operators over de hele wereld. Ontworpen voor ultieme veelzijdigheid, wordt het uw go-to voor een verscheidenheid aan taken in winkels, magazijnen en laaddocks.

Jarenlange ontwikkeling van ons bekroonde magazijnassortiment heeft ons veel inzicht gegeven in de kleine details die het verschil maken. Bijvoorbeeld, bedieningselementen ontworpen om even geschikt te zijn voor linkshandige en rechtshandige gebruikers. Knoppen zijn groot, duidelijk en gemakkelijk toegankelijk altijd om fouten te minimaliseren wanneer de druk hoog is. Marktleidende hefhoogtes zorgen voor veel gemakkelijker hanteren op steile hellingen, waarvan we weten dat het een uitdaging kan zijn voor sommige trucks.

Hoewel handpallettrucks eenvoudig en goedkoop zijn, kan langdurig gebruik leiden tot spanning en vermoeidheid bij de bestuurder. Met elektrische pallettrucks zorgt de toevoeging van een wisselstroommotor ervoor dat grotere capaciteiten worden vervoerd met veel minder inspanning van de bestuurder. De toevoeging van platforms - vast of opvouwbaar - of stoelen bij bepaalde modellen helpt de belasting verder te verminderen en houdt de bestuurders langer fris.

Stand-in en zit-op modellen bieden ook extra bescherming voor de bestuurder door ze binnen het chassis te houden.

Combineer dit met de stabiliteit verbeterende technologieën van Mitsubishi Forklift Trucks, zoals DriveSteady en TractionPlus, en je zult zien waarom elektrische pallettrucks een veilige, slimme en kosteneffectieve keuze zijn.


ME25

Hefcapaciteit: tot 2500kg 
Hefhoogte: tot 115mm


Meer weten


PBPL12-15

Hefcapaciteit: tot 1500kg 
Hefhoogte: tot 110mm


Meer weten

PREMiA ES

Hefcapaciteit: tot 2000kg 
Hefhoogte: tot 135mm


Meer weten

PREMiA EM

Hefcapaciteit: tot 2500kg 
Hefhoogte: tot 135mm


Meer weten

PREMiA EM DPH

Hefcapaciteit: tot 2000kg 
Hefhoogte: tot 2000mm


Meer weten

PREMiA STAND

Hefcapaciteit: tot 3000kg 
Hefhoogte: tot 135mm


Meer weten

PREMiA SIT

Hefcapaciteit: tot 3000kg 
Hefhoogte: tot 135mm


Meer weten