Elektrische transpalletten


Als 's werelds grootste fabrikant van elektrische pallettrucks biedt EP Equipment een breed scala aan machines die voldoen aan de behoeften van elke klant en toepassing. Vind uw eigen pallettruck op basis van uw vereisten voor batterijtechnologie, hefvermogen en toepassing.

De elektrische transpallet is een van de meest veelzijdige hulpmiddelen voor materiaalbehandeling. Met verschillende modellen en specificaties beschikbaar, heeft de elektrische pallettruck toepassingen in bijna elke branche. Van het laden en lossen van goederen in de transportindustrie tot het verplaatsen van kratten en materialen in magazijnen, supermarkten en voorraadruimtes, zijn elektrische pallettrucks nuttige hulpmiddelen om de efficiëntie in elk bedrijf te verbeteren. Om de juiste elektrische pallettruck voor uw bedrijf te vinden, is het belangrijk om eerst te bepalen welke eisen u heeft voor de truck.

Bij EP Equipment zijn wij marktleiders op het gebied van lithium-ion technologie. Wij bieden een ruime keuze aan elektrische pallettrucks met verschillende batterijopties. Bij het kopen van een elektrische pallettruck is het batterijtype een belangrijk punt om te overwegen. Met de lithium-ion technologie van EP is het niet nodig om andere batterijopties te overwegen. Hoewel we machines kunnen leveren met loodzuur- en gelbatterijen als goedkopere kortetermijnopties, zijn de langetermijnvoordelen van lithium-ion veel kostenefficiënter en efficiënter. 


 

F4 

Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 1500kg 
Hefhoogte: tot 105mm

Vanaf €1.195,-

 

Meer weten


EPL154/185

Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 1800kg 
Hefhoogte: tot 115mm

Vanaf €2.195,-

 

Meer weten

​WPL202

Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 2000kg 
Hefhoogte: tot 125mm

Vanaf €3.995,-


Meer weten

 
RPL201-301(H)

Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 3000kg 
Hefhoogte: tot 120mm

Vanaf €6.461,-


Meer weten

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een elektrische transpallet?

Downloads

Brochure EP Equipment (product overview)


Gebruikte machines

Op zoek naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke heftrucks? Kies dan voor een occasie van De Ronde.

Bekijk aanbod

Elektrische transpallet huren

De Ronde beschikt over een uitgebreide vloot van jonge machines voor korte en lange termijn verhuur.

Aanvraag indienen

Service

Onze techniekers zijn specialisten in hun vak. Onderhoud? Herstelling? We werken aan alle merken.

Aanvraag indienen