Elektrische stapelaars


EP Equipment biedt een breed scala aan elektrische palletstapelaars te koop aan, voor elke toepassing. We beginnen met instapmodellen voor licht gebruik tot zware stapelaars met loodzuur- of Li-Ion-batterijen, en speciale toepassingen zoals tegenwichtstapelaars of meerij-oplossingen.

Terwijl een elektrische pallettruck pallets door een magazijn kan transporteren, biedt de elektrische stapelaar een volgende stap voor magazijnwerkzaamheden, omdat deze niet alleen transport mogelijk maakt, maar ook het stapelen van pallets op elkaar en op stellingen. Palletstapelaars zijn perfect voor magazijnen, bouwomgevingen en opslagruimtes. Ze kunnen worden gebruikt om zware goederen en dozen te verplaatsen en kunnen worden gebruikt om pallets op hoge stellingen op te slaan voor handige en efficiënte opslag. Stapelaars hebben het voordeel dat ze compact zijn, wat betekent dat ze ook goed kunnen werken op de winkelvloer als ze nodig zijn om goederen vanuit het magazijn naar een klant te verplaatsen. Ze kunnen ook extra voordelen bieden, zoals het creëren van een werkstationplatform voor het inpakken en verzenden van goederen in het magazijn.

Het kiezen van een elektrische stapelaar is een betere keuze dan een hydraulische stapelaar om verschillende redenen. Handmatige palletstapelaars kunnen in eerste instantie goedkoper zijn dan elektrische modellen, maar als je rekening houdt met de extra voordelen van elektrische stapelaars, lijkt elektrisch gaan de voor de hand liggende keuze.

Een lithium-ion elektrische stapelaar van EP Equipment heeft volgende voordelen: verhoogde capaciteit, verminderde belasting voor de operator, verbeterde efficiëntie, geen schadelijke emissies, geen onderhoud en de mogelijkheid tot tussentijds opladen.


 
EST(L)122

Gel (AGM) / Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 1200kg 
Hefhoogte: tot 3600mm

Vanaf €3.253,-

 

Meer weten

ES-ES SERIES

Gel (AGM) / Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 1500kg 
Hefhoogte: tot 3600mm

Vanaf €4.347,-

 

Meer weten

​ES-MM SERIES

Gel (AGM) / Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 1200kg 
Hefhoogte: tot 1955mm

Vanaf €4.118,-


Meer weten

 

WSA161

Li-Ion
Hefcapaciteit: tot 1600kg 
Hefhoogte: tot 5500mm

Vanaf €9.001,-


Meer weten

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een elektrische stapelaar?

Downloads

Brochure EP Equipment (product overview)


Gebruikte machines

Op zoek naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke heftrucks? Kies dan voor een occasie van De Ronde.

Bekijk aanbod

Elektrische stapelaar huren

De Ronde beschikt over een uitgebreide vloot van jonge machines voor korte en lange termijn verhuur.

Aanvraag indienen

Service

Onze techniekers zijn specialisten in hun vak. Onderhoud? Herstelling? We werken aan alle merken.

Aanvraag indienen