SmallegangtrucksDe ELEViA-serie van smalle gangpad (VNA) trucks is speciaal ontworpen om de uitdagingen van orderpicking en palletbehandeling in kleine ruimtes aan te gaan. Met de keuze uit 7 verschillende capaciteiten is elk model in de ELEViA-serie sterk geoptimaliseerd om een bepaalde rol te vervullen en biedt het een aanvullende set functies voor VNA-operaties.

Afhankelijk van de gewenste bedieningsstijl kan ELEViA worden uitgerust met draaibediening, een enkelvoudige/meervoudige hendel of bedieningspanelen geïntegreerd in armleuningen. Er is zelfs de optie van een kantelbare console die naar links of rechts kan worden gedraaid voor gemakkelijke toegang aan de voorkant en orderpicking. De ruime cabine voor de operator heeft ergonomische stoelen en verstelbare staande ondersteuningen, zodat operators comfortabel kunnen werken, zelfs tijdens lange diensten.

Als het gaat om werken met stellingen, waarom dan niet hoog mikken en optimaal gebruik maken van de beschikbare magazijnruimte? ELEViA heeft een sterk geoptimaliseerde mast die hefhoogtes tot wel 19 meter kan bereiken voor eenvoudige, stabiele toegang tot hoge stellingen. State-of-the-art aandrijftechnologie zorgt voor volledige nauwkeurigheid en de vorkafstand kan door de operator worden aangepast aan de situatie.


Waardevolle magazijnruimte vraagt om smalle gangpaden en hoge stellingen. Om aan deze uitdagingen te voldoen, biedt Mitsubishi Forklift Trucks nu een VNA-truck met man-down bediening aan - de THD13-15N3 Serie.

Met de THD13-15N3 Serie krijgt u een uitzonderlijke VNA-truck en de wendbaarheid van een reachtruck - de perfecte combinatie om optimaal gebruik te maken van uw geoptimaliseerde ruimte. Het ergonomische ontwerp omvat een mini-stuurwiel met verstelbare zwevende armsteun om belasting en RSI te verminderen, en een Ergologic Joystick die tot zeven verschillende functies bedient.

De truck biedt uitstekend zicht dankzij het mastontwerp, de overheadbescherming en de mastspiegels. Het biedt zelfs geavanceerde optionele hulpmiddelen zoals een positioneringslichtlaser, een camera gemonteerd op de vork en een RLED-display. Met intuïtieve functies zoals deze is het gemakkelijk te zien hoe de THD13-15N3 Serie VNA-truck met man-down bediening in staat is tot hoge productiviteit voor ongelooflijk efficiënte operaties.

ELEViA VNA

Man-up
Hefcapaciteit: tot 2000kg 
Hefhoogte: tot 16550mm


Meer weten


THD13-15N3 VNA

Man-down
Hefcapaciteit: tot 1500kg 
Hefhoogte: tot 10350mm


Meer weten

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een smallegangtruck?

Downloads

Brochure Mitsubishi man-up VNA


Brochure Mitsubishi man-down VNA


Brochure Mitsubishi full line-up

 

Gebruikte machines

Op zoek naar kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke heftrucks? Kies dan voor een occasie van De Ronde.

Bekijk aanbod

Smallegangtruck huren

De Ronde beschikt over een uitgebreide vloot van jonge machines voor korte en lange termijn verhuur.

Aanvraag indienen

Service

Onze techniekers zijn specialisten in hun vak. Onderhoud? Herstelling? We werken aan alle merken.

Aanvraag indienen