ReachtrucksHet besturen van een reachtruck vereist concentratie en precisie, vooral wanneer deadlines snel werk vereisen zonder ruimte voor fouten. Daarom heeft Mitsubishi Forklift Trucks de hoogwaardige SENSiA-serie ontworpen. Hoogrendementsaandrijfmotoren en hydraulische systemen leveren indrukwekkende snelheid en kracht in een compact en stabiel lichaam, waardoor SENSiA uitblinkt in het optillen van lasten naar hoge stellingen of werken in kleine ruimtes. Progressieve 360 graden besturing voelt perfect aan bij elke snelheid, terwijl acceleratie en bochten vertrouwd en soepel verlopen. Het is gewoon instinctief. Maar een reachtruck is alleen productief als zijn bestuurder dat is. Met de ruime, gemakkelijk toegankelijke cabine heeft SENSiA toonaangevende bedieningselementen die natuurlijk reageren op aanraking, waardoor operators zich kunnen concentreren op de taak. Een slimme F2-duimknop verdubbelt het aantal geïntegreerde functies, zoals optionele zijverschuiving en kantelcentrering, en vooraf ingestelde hoogte, die kunnen worden gebruikt zonder zelfs maar je hand te bewegen.

Met krachtige AC-motoren, toonaangevende hydrauliek en een gepatenteerd revolutionair mastontwerp heeft SENSiA de kracht om grotere lasten naar grotere hoogtes te tillen dan de meeste andere trucks van dezelfde grootte. Dit betekent dat je optimaal gebruik kunt maken van de kostbare ruimte die je beschikbaar hebt met een wendbare truck die met absolute precisie kan worden manoeuvreerd.

De kans is groot dat je de truck niet snel tot het uiterste zult drijven, qua snelheid of hefcapaciteit, in de nabije toekomst. En dat is slechts één manier waarop SENSiA de stilstandtijd en servicekosten minimaliseert. Temperatuurgestuurde aandrijf- en hefmotoren voorkomen oververhittingschade, regeneratief remmen vermindert slijtage van de remmen en CAN-bus-elektronica vermindert bedrading.

Bovendien heeft het SENSiA-assortiment de optie om te worden uitgerust met hoogwaardige Li-ion-batterijen die snel en veilig kunnen worden opgeladen. Met Li-ion is er geen behoefte aan het bewaren van ruimte-innemende reservebatterijen ter plaatse, en het onderhoud is eenvoudig dankzij het slimme batterijcompartimentontwerp van SENSiA. 

SENSiA ES

Hefcapaciteit: tot 1400kg 
Hefhoogte: tot 8950mm


Meer weten

 SENSiA EM 

Hefcapaciteit: tot 2500kg 
Hefhoogte: tot 12100mm


Meer weten
SENSiA EX (4W)

Hefcapaciteit: tot 2500kg 
Hefhoogte: tot 9700mm


Meer weten