Orderpickers en trekkersRuimte en tijd zijn van essentieel belang in het magazijn en niets benadrukt dat meer dan orderpicking. Strakke deadlines betekenen dat er geen ruimte is voor fouten, zelfs wanneer de operaties snel verlopen en in de smalste gangpaden plaatsvinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat orderpicking de meest tijdrovende en kostbare functie van uw bedrijfsvoering is, tenzij u de juiste apparatuur gebruikt. En dat betekent de Mitsubishi VELiA - de eerste orderpicker met hoge prestaties, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw operators en uw bedrijf. Met toonaangevende ergonomie, uitzonderlijke efficiëntie en slimme technologieën transformeert het uw operaties (en uw winst) op hoogtes tot 10,5 meter.

Neem bijvoorbeeld de VELiA ES, onze ultracompacte orderpicker op laag niveau. Het is de beste in zijn klasse op het gebied van energie-efficiëntie (14% beter dan de naaste concurrent), wat betekent dat u zo efficiënt mogelijk kunt werken. De toonaangevende ergonomie en superslimme software zorgen ervoor dat uw operators productief blijven werken. Een reeks modellen, waaronder schaarheftafels, zorgt voor de beste pasvorm. De productiviteitsverhogende opties van VELiA ES, zoals ons Li-ion batterijsysteem, behalen het beste resultaat.

Dan hebben we de VELiA EM-reeks van orderpickers op het tweede niveau, met een keuze uit werkhoogtes van 1,2 en 1,8 meter, die u letterlijk naar het volgende niveau brengen.

Of wat dacht u van VELiA EX? Deze reeks orderpickers op middel- en hoog niveau werkt tot 10,5 meter in de smalste gangpaden, met of zonder rail- of draadgeleiders. Dus geen enkele kubieke centimeter hoeft ooit verloren te gaan. Bovendien biedt het uitzonderlijk 360 graden zicht, hoge restcapaciteiten en ook de snelste hefhoogte op de markt (H-model).


Soepel en krachtig, de VANTiA trekker is buitengewoon gemakkelijk in gebruik, met een scala aan functies die zijn ontworpen om uw operator in staat te stellen en uw productiviteit te verhogen.

Neem bijvoorbeeld ons Intelligent Cornering System, het detecteert de hoek van een bocht direct bij het begin en past automatisch de snelheid van de trekker aan. Het resultaat? Precies, voorspelbaar bochtenwerk, zodat ladingen sneller en veiliger worden verplaatst. Tegelijkertijd analyseert ons Sensitive Drive System de techniek van elke operator en past in realtime de prestaties van de trekker aan voor een werkelijk intuïtieve bediening.

Ideaal voor de kleinste ruimtes, heeft de VANTiA een 360-graden stuurinrichting waarmee hij voortdurend in beweging kan blijven - waardoor kostbare tijd bij elke bocht wordt bespaard. Koppelen kan op drie snelle en gemakkelijk te gebruiken manieren: handmatig met de verstelbare pen, de ontkoppeloptie die vanuit de cabine wordt bediend, of automatisch via een mechanisme dat de trekker en oplegger vergrendelt zodra ze zijn uitgelijnd. Het beste van alles is dat de VANTiA een toonaangevende energie-efficiëntie heeft, zodat hij langer kan werken en meer ladingen kan verwerken tussen batterijladingen, terwijl de bedrijfskosten laag blijven.

VELiA ES

Hefcapaciteit: tot 2500kg 
Hefhoogte: tot 1115mm


Meer weten


VELiA EM

Hefcapaciteit: tot 1000kg 
Hefhoogte: tot 1800mm


Meer weten

 
VELiA EX 

Hefcapaciteit: tot 1250kg 
Hefhoogte: tot 10500mm


Meer wetenVANTiA

Trekcapaciteit: tot 5000kg 


Meer weten