Equans (Engie) kiest voor De Ronde!

De essentie

De Ronde leverde drie elektrische Mitsubishi heftrucks bij Equans (vroeger Engie) in Hoboken. Huidige thermische heftrucks werden vervangen door elektrische varianten, EDiA EM en EDiA XL, zonder in te boeten aan prestaties. 

Equans elektrische heftruck


Over Equans

EQUANS Belux is al meer dan 70 jaar actief via zijn historische lokale merken en verzekert op die manier een enkel aanspreekpunt en een combinatie van gepersonaliseerde oplossingen en diensten die de operationele en energieprestaties van industrieën, gebouwen, transportinfrastructuren en distributienetwerken optimaliseren.

Hun meer dan 9.700 experts hebben een brede waaier aan complementaire vaardigheden: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, elektromechanische techniek, HVAC en luchtbehandeling, veiligheid en brandbeveiliging, onderhoud, koelsystemen, energie-optimalisering, digitalisering van apparatuur ...

EQUANS Belux maakt deel uit van de EQUANS Groep, wereldleider in multitechnische diensten. Ze hebben 60 vestigingen in België en Luxemburg en een jaaromzet van 1,9 miljard euro.


Mitsubishi EDiA EM


Ergonomie en technologie

De EDiA EM biedt een schat aan heftruckfunctionaliteit in een compact ontwerp. Met zijn befaamde ontwerp van Mitsubishi Forklift Trucks, ongeëvenaarde ergonomie en geavanceerde technologieën zoals AutoBoost en het Sensitive Drive System+ (SDS+), is de EDiA EM uitgegroeid tot de favoriet van zowel bestuurders als bedrijven.

360° besturing

Deze elektrische heftrucks blinken uit in wendbaarheid, waardoor efficiënt en zeer productief werken mogelijk wordt. Ze hebben opmerkelijk kleine draaicirkels, met zelfs de mogelijkheid van tijdbesparende 360-graden stuurmogelijkheden op de modellen met drie wielen.

 
 


Mitsubishi EDiA XL


Features

Innovatief. Comfortabel. Krachtig. De EDiA XL brengt een revolutie teweeg in de wereld van heftrucks door bestuurders meer controle dan ooit te geven. Deze heftruck maakt gebruik van geavanceerde functies die speciaal zijn ontworpen om de prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met een elektrisch differentieelslot voor optimale tractie en vierwielbesturing voor verbeterde grip en nauwkeurige handling, biedt de EDiA XL ook AutoBoost voor extra snelheid en kracht op de momenten dat het er echt toe doet.

We begrijpen dat een comfortabele bestuurder een productievere bestuurder is. Daarom is de cabine van de EDiA XL voorzien van rubberen afdichtingen die microvibraties minimaliseren, en met slechts 63 dB is de Low Noise Lift de stilste in zijn klasse. Bovendien biedt de EDiA XL opties voor airconditioning en verwarming, zodat de bestuurder de temperatuur naar wens kan aanpassen. Al deze functies creëren een stressvrije omgeving waarin de bestuurder zich volledig kan concentreren op de taak die voorhanden is.

De ideale vervanger voor thermische heftrucks

De EDiA XL is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. Het heeft bewezen de meest efficiënte energieconsumptie in zijn klasse te hebben, waardoor u langer kunt werken zonder emissies. Als het gaat om heftrucks, is de EDiA XL het ultieme alternatief voor een IC-truck en een garantie voor topprestaties.

 
 


Meer weten?

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor uw vraag!

Ons team komt zo snel mogelijk bij u terug.

Bedankt voor 40 jaar dienst, Gaby!
Vrachtwagenchaffeur gaat met pensioen