De Ronde op Transport & Logistics 2023

De Ronde neemt deel aan de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo van 17 tot 19 oktober. We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. Registreer u gratis via onderstaande weg:

Gratis registreren


Bij De Ronde is de missie duidelijk: we zijn er om uw magazijn naar een hoger niveau te tillen. Dit realiseren we door middel van een breed scala aan topmerken op het gebied van material handling, waaronder Mitsubishi Forklift Trucks, EP Equipment en Sinoboom. Of u nu op zoek bent naar heftrucks, pallettrucks, VNA-trucks of hoogtewerkers, wij hebben de perfecte oplossing om uw magazijnprocessen te optimaliseren. Bovendien biedt De Ronde Shop een naadloze online ervaring om alles te vinden wat uw magazijn nodig heeft.

Voor iedereen die niet in staat is om persoonlijk aanwezig te zijn, lijsten we hier graag op wat men van De Ronde kan verwachten.

Wat kan u verwachten?

Award-winning EDiA XL

Op de beurs kunt u onze bekroonde Mitsubishi elektrische heftruck met een capaciteit van 4 - 5.5 ton, de EDiA XL, in levenden lijve aanschouwen. Deze heftruck heeft diverse prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder erkenning in groene technologie en innovatie. Mis niet de kans om deze innovatieve machine te ontdekken op onze stand.

Leer meer

Nieuwe website

We hebben onlangs onze website volledig vernieuwd, met een geïntegreerd portaal voor gebruikte machines en een geüpdatete De Ronde Shop. Op de beurs staat ons team klaar om u een persoonlijke demonstratie te geven van onze vernieuwde online ervaring.

Vraag demo aan

Beveilig uw wagenpark

In samenwerking met onze partner Rombit bieden we een geïntegreerde veiligheidsoplossing die coaching-expertise, innovatieve software en hardware combineert om uw heftruckoperaties veiliger en kosteneffectiever te maken. Ontdek de mogelijkheden voor uw wagenpark op onze stand.

Maak afspraak

AGV voor slechts €25.000

We introduceren de XP15+ van EP Equipment, een autonome mobiele robot en elektrische pallettruck. Deze innovatieve machine is uitgerust met geavanceerde functies, zoals 2D visuele navigatie, botsingspreventie en LiDAR-detectoren, om maximale bedrijfsveiligheid te garanderen. Het beste van alles is dat deze revolutionaire technologie beschikbaar is voor slechts €25.000!

Leer meer

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.

Equans (Engie) kiest voor De Ronde!