De eerste stap naar automatisering
Ontdek de XP15+ op onze demodag

Ontdek de toekomst van intralogistiek

Ben jij klaar voor de toekomst van intralogistiek? Stel je een wereld voor waarin jouw magazijn slimmer, efficiënter en flexibeler wordt, zonder de noodzaak van kostbare menselijke inzet voor eenvoudige taken, en dat voor slechts €25.000! Welkom bij de toekomst van intralogistiek met de EP Equipment XP15+.


 
 


Wat is de XP15+?

De XP15+ is een revolutionaire, door EP Equipment ontwikkelde intralogistieke oplossing. Het combineert de functionaliteit van een autonome mobiele robot met die van een elektrische pallettruck, en het resultaat is ronduit indrukwekkend. Met een eenvoudige installatie en de flexibiliteit om taken moeiteloos via Bluetooth te wisselen, brengt de XP15+ een revolutie teweeg in magazijnautomatisering.


 
 


Slimme navigatie en veiligheid

De XP15+ maakt gebruik van geavanceerde 2D visuele navigatietechnologie, wat betekent dat de robot te allen tijde zijn positie kent en precies weet waar hij naartoe gaat. Voor maximale veiligheid zijn er botsingspreventie bumperstrips en Lidar-detectoren geïntegreerd om de bedrijfsveiligheid te waarborgen.

Twee opties: De XP15 B en de XP15 B+

De XP15+ biedt twee geweldige opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

XP15 B: Een naadloze lus van A naar B, waar werknemers onderweg goederen handmatig kunnen laden of lossen op voorgeprogrammeerde werkstations. De perfecte balans tussen menselijke interactie en automatisering.XP15 B+: Deze slimme robot begint met handmatig laden en automatiseert het lossen in het opslaggebied of de productie. Het vereist minimale betrokkenheid van werknemers en maximaliseert procesefficiëntie.


 
 


Ontdek wat de toekomst voor u kan betekenen

De XP15+ is de eerste stap richting volledige magazijnautomatisering. Het vervangt de noodzaak om kostbare arbeidskrachten in te zetten voor eenvoudige verplaatsingen van A naar B. De robot wordt jouw collega, jouw co-bot, en maakt je magazijn slimmer dan ooit tevoren.

Wil je de toekomst van intralogistiek ervaren? Mis dan onze demodag op 15 december niet! Schrijf je nu in voor deze gelegenheid om de XP15+ in actie te zien en te ontdekken hoe het jouw bedrijfsprocessen kan transformeren.

Inschrijven

Meer info

Kan u er niet bij zijn op onze demodag? U hebt graag meer info van op afstand? Een andere vraag?

Laat hier uw gegevens achter en ons team gaat aan de slag!

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor uw vraag!

Ons team komt zo snel mogelijk bij u terug.

Blijf op de hoogte.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en realisaties ontdekt.

De Ronde op Transport & Logistics 2023