Bedankt voor 40 jaar dienst, Gaby!
Vrachtwagenchaffeur gaat met pensioen

Vrachtwagenchauffeur op pensioen


Rots in de branding

Op 6 december 1984 begon een opmerkelijke reis bij De Ronde. Gaby, een veelzijdige en onvermoeibare werknemer, stapte de deuren van ons bedrijf binnen. Hij begon als technicus en groeide al snel uit tot een onmisbare rots in de branding voor ons team.

Gaby, bij velen bekend, maakte de overstap naar het chauffeursvak en bewees keer op keer zijn waarde. Hij was niet zomaar een chauffeur; hij was een toegewijde professional die altijd paraat stond. Of het nu ging om het bezorgen van onze heftrucks aan klanten, het navigeren door lastige terreinen of het overwinnen van uitdagende situaties, Gaby kreeg het altijd voor elkaar.

Manusje van alles

Wat Gaby echt bijzonder maakte, was zijn ongelooflijke handigheid. Hij leek alles te kunnen doen en fungeerde als een levende technische bibliotheek voor ons bedrijf. Als er iets kapot ging, wisten we dat Gaby het kon repareren en weer als nieuw kon maken. Hij was de man die altijd een oplossing vond, hoe complex het probleem ook was.

Na bijna 40 jaar trouwe dienst kunnen we Gaby gewoon niet missen. Zijn toewijding en vakmanschap hebben een onuitwisbare stempel gedrukt op De Ronde. Daarom hebben we besloten dat, ondanks zijn welverdiende pensioen, Gaby nog een paar dagen bij ons aan de slag zal blijven. Zijn kennis, ervaring en vriendelijke aanwezigheid zijn te waardevol om helemaal vaarwel te zeggen.

Dankbaar

Gaby, we willen je bedanken voor je onvermoeibare inzet, je vriendschap en je ongelooflijke bijdrage aan De Ronde. Je hebt niet alleen heftrucks vervoerd, maar ook ons bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht. We wensen je een welverdiend pensioen vol avontuur en geluk, maar we zijn ook verheugd dat we je nog even bij ons kunnen houden. Bedankt, Gaby!


Wil je ook deel uitmaken van ons fantastisch team? Bekijk dan zeker onze vacatures!

# Team
ACT kiest voor De Ronde!