ACT kiest voor De Ronde!

De essentie

De Ronde mocht drie elektrische Mitsubishi 5-tonners leveren bij ACT Group in de Antwerpse haven en is vereerd dat het mag bijdragen aan de elektrificatie van het bedrijf. 


Over ACT Group

ACT Group is een door een familie beheerde logistieke dienstverlener met meer dan 10 jaar ervaring in de industrie. Het bedrijf is gevestigd in de Haven van Antwerpen, België, een van de drukste havens ter wereld. Dankzij de centrale ligging kan ACT Group efficiënte en tijdige logistieke oplossingen aan haar klanten bieden.


Mitsubishi EDiA XL


Award

De EDiA XL wint in 2023 meerdere awards, waaronder de Red Dot award in de categorieën Innovatie en Groene technologie.

"The electric EDiA XL has been honoured for its clean and modern design and exceptional ergonomics."

Features

De EDiA XL profiteert van revolutionaire functies die zijn ontworpen om de bestuurders meer controle te geven dan ooit tevoren. Het elektrische differentieelslot zorgt voor optimale tractie, en vierwielbesturing zorgt voor betere grip en precisiehandeling. EDiA XL is ook uitgerust met AutoBoost voor extra snelheid en kracht wanneer je het het meest nodig hebt.

Het is algemeen bekend dat als een bestuurder comfortabel is, ze productiever zullen zijn. EDiA XL beschikt over een met rubber afgedichte cabine die microvibraties minimaliseert, en de Low Noise Lift is met slechts 63 dB de stilste op de markt. EDiA XL bevat ook AC- en verwarmingsopties, zodat de temperatuur kan worden aangepast aan de bestuurder. Deze functies zorgen samen voor een stressvrije omgeving waarin de bestuurder zich kan concentreren op de taak.

Voor optimale hantering heeft EDiA XL dubbele joysticks die gelijktijdige lift- en kantelfuncties bieden, evenals Adaptive Lift Control (ALC) voor extra stabiliteit en minimale chassisbeweging bij het laten zakken van ladingen.

Vervanger thermische heftruck

EDiA XL heeft de kracht en prestaties om elke taak te voltooien en elke uitdaging te overwinnen - waardoor het het beste alternatief is voor een IC-truck. EDiA XL heeft zelfs bewezen de meest efficiënte energieconsumptie in zijn klasse te hebben. Dus je kunt langer doorgaan, zonder emissies.

 
 Meer weten?

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor uw vraag!

Ons team komt zo snel mogelijk bij u terug.


BOMA kiest voor De Ronde!
Uitbreiding van het wagenpark