User cases

De Ronde Automation

XP15 (AMR)

De XP15 is een slimme intralogistieke oplossing van EP, functionerend als autonome mobiele robot en elektrische pallettruck, met eenvoudige installatie en flexibele taakwisseling dankzij het plug-in batterijontwerp en 24V/60Ah Li-ion batterij. Het biedt een eenvoudige AMR-oplossing met snelle opzet, lage kosten en grote mogelijkheden voor efficiëntie in fabrieken en logistiek, beschikbaar vanaf €25.000.

Leer meer

Big Bags verplaatsen van A naar B

Simpele verplaatsingen van A naar B, dat is één van de taken waar de XP15 voor kan worden ingeschakeld. Een krappe arbeidsmarkt maakt dat we beschikbare mensen moeten inzetten voor complexere taken, en hen laten bijstaan door een co-bot daar waar het kan. In onderstaande user case verplaatst de XP15 Big Bags van punt A naar punt B en maakt zo tijd vrij voor de operator om zich met belangrijkere zaken bezig te houden.


 
 
Pallets van cross-dock naar locatie (in kolommen)

In onderstaande user case, wordt de vrachtwagen gelost met een normale pallettruck en worden pallets tijdelijk in de cross-dock zone geplaatst. Daarna worden de pallets naar de juiste locatie gestuurd en in kolommen afgezet. De operators kan één of meerdere robots tegelijkertijd bedienen, en ondertussen andere taken uitvoeren.


 
 
Van productie naar warehouse

In deze user case verplaatst de co-bot pallets van de productie naar de stockageruimte en keert daarna terug. De operator hoeft deze lange afstand niet meer zelf af te leggen, kan tegelijk één of meerdere robots bedienen, en ondertussen zelf andere taken uitvoeren.


 
 


Contacteer ons voor gratis advies!